• We gaan het veld weer op

  Bekijk de nieuwe collectie korfbalschoenen voor op het veld.

 • Van het bestuur

  Beste allemaal,

  Wat maken we toch met z‟n allen een bijzondere - en onzekere tijd door. Dingen die voor ons zo vanzelfsprekend waren, zijn dat niet meer en we zijn op onszelf of op elkaar aangewezen. We maken ons misschien zorgen over onze gezondheid of die van een dierbare. We zien onze collega‟s, klasgenoten en teamgenoten niet meer. En we zijn er nog niet. We moeten tot 1 juni geduld hebben voordat we weten hoe het verder gaat. Het voelt onwerkelijk.

  Alle maatregelen die de overheid heeft genomen, hebben, zoals jullie weten ook gevolgen voor ons als korfballers. Vanuit het KNKV hebben we het bericht ontvangen dat er dit seizoen geen competitie meer gespeeld gaat worden. Op 6 april neemt het KNKV een besluit over de afronding van de lopende competities. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

  Ook heeft het KNKV alle verenigingen gevraagd om tot 1 juni niks te organiseren. Hier houden wij ons uiteraard aan. Er zijn dus geen wedstrijden meer en voorlopig ook geen trainingen. Over activiteiten die na 1 juni op de planning staan hebben we nog geen besluit genomen.

  Door dit bericht willen we jullie ook een hart onder riem steken. Het duurt nog even voor we elkaar weer lijfelijk kunnen zien, maar gelukkig hebben we tegenwoordig goede middelen om via een videoverbinding contact met elkaar te hebben. We hopen dat jullie deze mogelijkheden volop zullen gebruiken, zodat we elkaar niet uit het oog zullen verliezen!

  We wensen jullie allemaal heel veel sterkte de komende tijd. We hopen jullie voor de zomer nog een keer op het korfbalveld te kunnen zien! En het kan niet vaak genoeg gezegd: Zorg goed voor jezelf en elkaar!

   

  https://www.knkv.nl/nieuws/coronavirus-updates

  Op bovenstaande link kun je de diverse mededelingen omtrent de corona crisis van KNKV lezen.

 • Uitslagen

  DatumWedstrijdUitslagDetails
  24 okt.Apeldoorn B2 - Rheko/SIOS '61 B2
  17 okt.Rheko 5 - Diderna/Visser Sloopwerken 1
  17 okt.Rheko/SIOS '61 B1 - SKF B2
  17 okt.Rheko/SIOS '61 B2 - Duko B2
 • Programma

  Geen informatie

 • Wedstrijdverslagen