• Afgelast

  KNKV

  In een videoboodschap gaat KNKV-voorzitter Rob Meijer in op de impact van het coronavirus - en de bijbehorende kabinetsmaatregelen - op de korfbalsport en op de verenigingen in het bijzonder: bit.ly/39hKasb

  De door hem genoemde lijst met veelgestelde vragen en antwoorden omtrent het coronavirus vind je hier: bit.ly/2JdSPBx

   

  UPDATE 23 maart 22.15 uur

  De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

  Oproep: sluit deuren tot 1 juni
  Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af.

  Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie
  Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie - dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  - besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

  Update en FAQ
  KNKV-voorzitter Rob Meijer zal deze week nader ingaan op de impact van het coronavirus en de bijbehorende kabinetsmaatregelen op onze korfbalverenigingen. Verder verschijnt op KNKV.nl spoedig een FAQ-overzicht (door verenigingen veel gestelde vragen en de antwoorden hierop).

   

  Update KNKV 12 en 13 maart

  Ook door het KNKV georganiseerde bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen worden tot en met 31 maart afgelast.

  De Internationale Korfbal Federatie (IKF) heeft besloten het IKF U19 Open European Korfball Championship 2020 in Leeuwarden (10-12 april) af te gelasten. Meer informatie vind je op de website van de IKF.

 • Uitslagen

  Geen informatie

 • Programma

  Geen informatie

 • Wedstrijdverslagen