• 1. Kidsclub
  De kidsclub richt zich op kinderen van drie tot zes jaar. De activiteiten voor de allerjongsten bestaan vooral uit spelend bewegen. Denk bijvoorbeeld aan pittenzakken gooien, sjoelen met houten schijven, dansen op liedjes, bellen van de bellenblaas(machine) vangen. Vanaf vier jaar wordt er meer bewogen door middel van een parcours, tikkertje en andere spellen. Als de kinderen enthousiast zijn geworden kunnen ze vanaf zes jaar gaan korfballen in de F van CKC Rheko.

  Leeftijd:
  De kidsclub is voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

  Dag en tijd: Iedere zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur. In de periode april t/m oktober wordt buiten op het Rhekoveld gespeeld. In de periode november t/m maart is dit binnen in sporthal de Hangmat.

  Kleding:
  Koop voor je kind(eren) sportieve kleding en schoenen.

  Lidmaatschapsgeld:
  Lid worden van de kidsclub kost € 7,50 per maand. Een strippenkaart (10x) aanschaffen is ook mogelijk. Deze kost € 25,00 en is een jaar geldig. Een kop koffie/thee voor de ouders is bij deze kosten inbegrepen.

  Meer informatie:
  Onno Ettema, tel. 06-23250826 of O.ettema@gmail.com

  2. Korfbal 
  De sport korfbal is minder bekend dan bijvoorbeeld voetbal; maar het is eigenlijk veel leuker! Korfbal is namelijk één van de weinige gemengde teamsporten in Nederland. Daarbij is het een tactische, dynamische en gevarieerde sport. Iedereen vervult een belangrijke functie in het veld en je moet constant in beweging zijn. Het leuke aan korfbal is ook dat je zowel in de zaal als op het veld speelt. Je speelt het hele jaar door!

  Leeftijden: Pupillen F, E, D (6 – 11 jaar), Aspiranten C, B (12 – 15 jaar), Junioren A (16 – 18 jaar), Senioren (19 jaar en ouder).We proberen onze leden zoveel mogelijk in de juiste leeftijdscategorie te laten spelen, maar dit is helaas niet altijd mogelijk.

  Dagen & tijden: In de periode april t/m oktober wordt buiten op het Rhekoveld getraind. In de periode november t/m maart vinden de trainingen binnen plaats in sporthal De Hangmat. De trainingsdagen zijn jaarrond hetzelfde. De tijden kunnen in de periode november t/m maart wel iets afwijken, doordat wij sporthal De Hangmat moeten delen met andere sporten die hier wel jaarrond gebruik van maken. Wedstrijden worden altijd op zaterdag gespeeld.

  Trainingsprogramma zaal 2022/2023
  F, E: woensdag

  D, C, B en A: dinsdag en donderdag,
  Rheko 4: dinsdag
  Rheko 3: donderdag
  Rheko 1 en 2: dinsdag en donderdag, 

  Trainingsprogramma veld voorjaar 2023
  F, E: woensdag

  D, C, B en A: dinsdag en donderdag
  Rheko 4: dinsdag
  Rheko 3: donderdag
  Rheko 1 en 2: dinsdag en donderdag.

  Kleding: Tijdens de trainingen draag je sportieve kleding. Qua schoenen schaf je voor op het veld kunstgrasschoenen aan en zaalschoenen voor in de sporthal (met een lichtgekleurde zool). De wedstrijdkleding bestaat uit een blauw shirt, lage witte sokken, een witte korte broek voor de jongens/mannen en een wit rokje voor de meisjes/vrouwen. Het shirt ontvang je via Rheko in bruikleen. Een korte broek of rokje kun je bestellen via onze webshop of zelf aanschaffen bij bijvoorbeeld Scapino of Decathlon.Daarnaast krijgen sommige teams een gesponsord trainingspak in bruikleen. Op dit moment betreft dit Rheko 1 en 2, B1, C1. Heeft jouw team dit niet? Dan zorg je zelf voor een trainingspak om in warm te lopen en om aan te trekken als je tijdens een wedstrijd reserve zit.

  Lidmaatschapsgeld: Alle leden van Rheko betalen maandelijks contributie, met een ander bedrag voor iedere leeftijdscategorie:
  Pupillen (6 – 11 jaar): € 11,05
  Aspiranten (12 – 15 jaar): € 13,90
  Junioren (16 – 18 jaar): € 19,65
  Senioren (19 jaar en ouder): € 25,90

  Als er uit één gezin 4 of meer personen lid zijn, dan wordt er korting gegeven op de contributie. Bij 4 leden uit 1 gezin is dit 20%, maar maximaal de contributie van het goedkoopste lid. Bij 5 leden uit 1 gezin is dit 30%, maar maximaal de contributie van de 2 goedkoopste leden.

  Meer informatie: rheko@rheko.nl

  3. Walking Korfball
  Walking Korfball is een korfbalvariant, speciaal voor ouderen, waarbij gezelligheid en verantwoord en veilig bewegen voorop staan. Zo is rennen en springen bijvoorbeeld niet toegestaan. De trainingen starten altijd met een zeer uitgebreide warming up, waarin bijna alle spieren in het lichaam aan bod komen. Later doe je ook oefeningen met een bal en de training wordt afgesloten met een fanatiek potje Walking Korfball.

  Leeftijd: In principe kan iedereen meedoen, maar we richten ons op de leeftijdsgroep 50+.

  Dag en tijd: Start vanaf maart 2023. Waarschijnlijk op dinsdagavond maar dat is nog niet zeker.

  Kleding: Tijdens Walking Korfball draag je sportieve kleding. Qua schoenen schaf je voor op het veld  buitensportschoenen aan en voor in de sporthal zaalschoenen (met een lichtgekleurde zool).

  Lidmaatschapsgeld: Lid worden van Walking Korfball kost € 12,00 per maand.

  Meer informatie: Henk Peelen, tel. 06-83701953 of henkpeelen44@gmail.com 

  4. Jeu de Boules
  Hoewel regelmatig de meetlat tevoorschijn komt om de afstand tot het kleine houten balletje te bepalen, is de Jeu de Boules club van CKC Rheko vooral een gezellige ontmoetingsplek voor senioren. Er wordt niet alleen een balletje gegooid, maar ook een praatje gemaakt en een drankje gedronken in de kantine of op het terras. De spelers hebben altijd een ‘boule’ plezier. Jeu de Boules bij Rheko wordt op recreatief niveau gespeeld. Er wordt dus niet mee gedaan aan competities met andere clubs. Wel wordt er ieder jaar een onderling toernooi gespeeld, met als afsluiting een etentje.

  Leeftijd: In principe kan iedereen meedoen, maar we richten ons op de leeftijdsgroep 50+.

  Dag en tijd: Elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

  Kleding: Er is geen speciale kleding nodig. Als je besluit om lid te worden, dan is wel een eigen setje Jeu de Boules ballen noodzakelijk.

  Lidmaatschapsgeld: Lid worden van de Jeu de Boules Club kost € 6,00 per maand.

  Meer informatie: Tjalling de Boer, tel: 06-48179747.