• Vandaag heeft ‘De duurzame Sportsector’ de genomineerden bekendgemaakt voor de titel van Sportaccommodatie van het jaar 2023. C.K.C. Rheko is een van de vijf genomineerden!

    De andere kanshebbers zijn: O.N.T. uit Opeinde, Stichting Randori uit Klaaswaal, TCD Hummelo en v.v. Hellendoorn. Meer dan zestig clubs schreven zich dit jaar in voor de prijs. De jury heeft alle sportaccommodaties op vijf criteria beoordeeld: Duurzaam energiegebruik (energiebesparing, -opwek en -opslag); Duurzaam materiaalgebruik (afvalbeheer en circulariteit); Duurzame omgeving (biodiversiteit, klimaatadaptatie en gewasbescherming); Multifunctionaliteit (maximaal gebruik van de sportaccommodatie); Communicatie (hoe deel je je verduurzaming met je leden en je omgeving. Op 10 mei wordt de winnaar bekendgemaakt. Meer info: https://www.duurzamesportsector.nl/nieuws/deze-vijf-clubs-maken-kans-op-de-titel-sportaccommodatie-van-het-jaar-2023/


    ‘De duurzame Sportsector’ is een initiatief van de Rijksoverheid, NOC NSF, Vereniging Sport en Gemeenten, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Brancheverenging Sport en Cultuurtechniek en Platform ondernemende sportaanbieders.