• Lid worden

 • Korfbal is een sport voor iedereen. Bij Rheko vind je dan ook teams van jong tot oud én voor verschillende niveaus. Zo heeft Rheko bijvoorbeeld een enthousiaste groep recreanten en de selectie van Rheko 1 en 2 spelen op prestatieniveau/wedstrijdkorfbal.

  Het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond (KNKV) is de landelijke bond die het korfbal in Nederland organiseert en alle korfbalverenigingen ondersteunt. Het KNKV kent drie korfbalvormen, te weten: topkorfbal, wedstrijdkorfbal en breedtekorfbal.

  Topkorfbal spreekt voor zich, in deze competities spelen de topspelers van de korfbalwereld. Wedstrijdkorfbal is de korfbalvorm waarbij ‘vergelijkend presteren ten opzichte van anderen’ centraal staat. De grootste groep korfballers wordt echter gevormd door de breedte-korfballers. Zij willen presteren, maar niet ten koste van alles. Gezondheid, sociaal contact, leren en plezier staan centraal.

  Meer informatie over de korfbalbond kun je vinden op www.knkv.nl. Rheko behoort tot het district Oost.

  Gratis training proberen? Vul het formulier ‘gratis proeftraining’ in onderaan de pagina.

 • Kidsclub

  Kinderen vanaf 5 jaar kunnen bij Rheko terecht bij de Kidsclub.
  Daar leren zij korfballen. Want wat is belangrijk bij korfbal: vangen en gooien met een bal, rennen, springen, schieten op de korf.
  Al deze dingen oefenen wij door middel van spelletjes: tikspelletjes, renspelletjes, schotspelletjes.

  Waar doen wij dat mee: verschillende soorten ballen, een hele lage korf met een extra grote mand, tunnels (lekker kruipen), pittenzakken en nog veel meer materiaal waar kinderen blij van worden. De trainingen zijn gevarieerd en op leeftijd aangepast.

  Op dit moment heeft Rheko (helaas) geen Kidsclub, maar bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5 kinderen) wordt er een Kidsclub opgestart. Wilt u informatie, dan kan dat bij Gerda Koch. Vul het formulier ‘gratis proeftraining’ in.

 • Kombi-fit

  Kombi-fit, een mogelijkheid om op een gezellige manier in beweging te blijven door sport en spel. Iedere week een uur samen met anderen die net als jouw niet meer willen sporten omdat winnen het belangrijkste is, maar omdat bewegen voorop staat. Door elkaar aan te moedigen, te helpen en bij je eigen grenzen te blijven, sport je een uur op gezonde wijze. Nee we zijn geen groep oudjes die de rollator op de gang heeft staan, we zijn volwassene die willen sporten. Onder leiding van een trainer iedere week een ander programma, iedere week een andere sport of spel om zo de spieren in beweging te houden en ja, soms gaat het er pittig aan toe, maar dat maakt het spannend. Het mooie is dat iedereen hetzelfde doel heeft en je hierdoor een mooie bonus hebt: gezelligheid! Dus als je wilt sporten, bewegen met een gezellig team, meld je dan aan of kom eens een keer mee doen.

  Gratis training proberen? Vul het formulier ‘gratis proeftraining’ in.

 • Jeu de Boules

  Onze Jeu de boulers zijn elke week actief op ons sportcomplex aan de IJsselsingel op ons fantastische jeu de boules domein. Zij spelen niet in competitie verband, maar daarom is het enthousiasme er beslist niet minder om. Je hoeft voor een goed partijtje Jeu de Boules daarom niet naar Frankrijk, maar bent van harte welkom op één van onze vijf banen welke elke woensdagmiddag van 14.00 -16.30 uur tot onze beschikking staan. Het is er altijd gezellig.

  Mocht je door dit bericht nieuwsgierig geworden zijn, dan kun je altijd eens komen kijken of meedoen. Er is altijd voldoende reserve speelmateriaal aanwezig. Wij spelen dit spel met een boule plezier. Voor informatie kun je terecht bij Gerrie Keizer, tel: 026-4952346.

 • Gratis proefles aanvragen