• Met ingang van het zaalseizoen wordt Joyce Teunissen de nieuwe hoofdtrainer van Rheko. Vincent Koch was dit seizoen met veel enthousiasme gestart, maar had ook direct aangegeven dat hij het al erg druk heeft en het daarom goed zou zijn om de zoektocht naar een nieuwe trainer voort te zetten, en zodra het mogelijk was het stokje over te laten nemen. We zijn daarom blij te kunnen melden dat Joyce zo snel al kan starten. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.

    Wie ben ik:
    Joyce Teunissen-de Boer geboren en getogen in Apeldoorn, gehuwd met Marcel en moeder van 2 jongens, Jesse van 20 jr. en Mika van 17 jr. Ik ben door mijn ouders al vroeg met korfbal bij Apollo’69 in aanraking gekomen. Mijn ouders speelden allebei en mijn vader was scheidsrechter. Als 6-jarige ben ik begonnen met de wedstrijden spelen en heb alle jeugdteams doorlopen, waarna ik vervroegd over ging naar het 1e team dat destijds in de overgangsklasse speelde. Nadat Ik een behoorlijke knieblessure had opgelopen heb ik besloten mijn focus te verleggen naar het trainersschap. Als jong meisje gaf ik al training aan de welpjes en gaandeweg de oudere jeugd, waarbij de C1 en B1 het meest succesvol waren met deelnames aan in totaal 5 NK’s.
    Daarna ben ik doorgestroomd naar de senioren om met het 2e team van KV Apeldoorn aan de slag te gaan, waarmee we in het 2e seizoen kampioen werden en promoveerden naar de 1e klasse. Door intern verloop bij het 1e team werd ik overgezet naar de hoofdmacht van KV Apeldoorn. Door een veelheid aan vertrekkende spelers kreeg ik de taak om te werken aan teamverbinding en het terugkrijgen van plezier in het spel, wat in corona-tijd best lastig is. Het waren uitdagende seizoenen, waarbij we een stabiele eersteklasser waren geworden en we afgelopen zaalseizoen de Play-offs hebben bereikt om te promoveren naar de overgangsklasse. Helaas, viel dit kwartje net niet goed. Maar ik heb er van genoten en geleerd.

    Bij Rheko hoop ik dat ik samen met de groep verder kan ontwikkelen. Ik hoop op een fijne samenwerking, waar we het beste uit onszelf kunnen halen.  Ik heb zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en hoop me snel thuis te voelen bij deze mooie club!