• Onderlinge wedstrijden, spelletjesmiddagen en challenges. Korfbalvereniging Rheko houdt haar leden zoveel mogelijk in beweging.

  Jeugd
  De doordeweekse trainingen voor de jeugd zijn in januari weer hervat. In de winter wordt normaliter in de zaal getraind, maar nu is dit verplaatst naar buiten. Op de zaterdagen worden verschillende activiteiten ontplooid, zoals onderlinge wedstrijden en spelletjesmiddagen met spijkerpoepen, zaklopen, smokkelen en nog veel meer. Dank gaat hierbij uit naar de dames van Rheko 4 die zich hiervoor inzetten. En met de sneeuw zijn er wedstrijden gehouden; wie bouwt de hoogste sneeuwpop en wie bouwt de mooiste iglo?

  18 jaar t/m senioren
  Voor alle leden boven de 17 jaar liggen de trainingen en wedstrijden al een tijdje helemaal stil. Ook hier heeft Rheko iets op bedacht. Iedere week wordt op de Facebook en Instagrampagina van Rheko een challenge gepost die thuis uitgevoerd kan worden. De filmpjes worden gemaakt door een aantal leden van Rheko 1.

  Korfbal
  De sport korfbal is minder bekend dan bijvoorbeeld voetbal, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Korfbal is namelijk een van de weinige gemengde teamsporten in Nederland. Daarbij is het een tactische, dynamische en gevarieerde sport. Iedereen vervult een belangrijke functie in het veld en je moet constant in beweging zijn. Het leuke aan korfbal is verder dat je in zowel de zaal als op het veld speelt. En een korfbalvereniging voelt echt als familie.

  Proefdraaien
  Voor iedereen die kennis wil komen maken met korfbal is het mogelijk om een aantal keren te komen proefdraaien bij Rheko. Interesse? Stuur een e-mail naar rheko@planet.nl