• December staat alweer bijna voor de deur. En dat betekent dat het weer tijd is voor de Rheko Sinterklaas-actie! De bestellijsten hebben jullie al gekregen of ontvangen jullie komende week.

  Via de bestellijsten verkopen we speculaastaart, speculaaspop, chocoladeletter en de gevulde jute zak! De chocoladeletter is dit jaar nieuw in ons heerlijke assortiment. Deze luxe chocoladeletter is met de hand gespoten en is gemaakt van cacaobonen uit West Afrika van cacao Barry. Leuk om cadeau te geven, maar zeker ook om zelf van te genieten!

  Verkoop zoveel mogelijk aan iedereen die je kent. Bijvoorbeeld aan opa’s en oma’s, tantes, kennissen of vrienden en vriendinnen! Lever je ingevulde bestellijst uiterlijk 10 november in bij je teamouder. Doe goed je best, want ook dit jaar hebben we weer een mooie prijs voor de jongen en het meisje die het meest verkopen. Heb je na het lezen van de flyer nog vragen? Vraag het je teamouder of mail naar sinterklaasactie@rheko.nl.

  Flyer voor bedrijven

  Ook krijg je een flyer waarmee jij of jouw ouders bedrijven kunnen benaderen. Zo bied je bedrijven een leuk idee om hun personeel met Sinterklaas te verrassen met een leuke jute zak!

  Kraamverkoop tijdens de Sinterklaasintocht

  Dit jaar gaan we geen huis-aan-huis verkoop doen. Wel gaan we weer met 2 gezellige kraampjes in het dorp staan. Dat gaan we doen tijdens de Sinterklaasintocht op zaterdag 13 november. Wil je ons een handje helpen? Stuur dan een mail naar sinterklaasactie@rheko.nl.