• Bewegen en plezier voor kinderen van tweeënhalf tot zes jaar. Dat gaat CKC Rheko vanaf 1 mei aanbieden, iedere zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur.

    De activiteiten voor de allerjongsten zijn vooral gericht op spelend bewegen. Denk bijvoorbeeld aan pittenzakken gooien, sjoelen met houten schijven, dansen op liedjes, bellen van de bellenblaas (machine) vangen. Vanaf vier jaar wordt er meer bewogen door middel van een parcours, tikkertje en andere spellen. Als de kinderen enthousiast zijn geworden kunnen ze vanaf zes jaar gaan korfballen in de F van CKC Rheko.

    Lid worden van de kidsclub kost € 7,50 per maand. Een strippenkaart (10x) aanschaffen is ook mogelijk. Deze kost € 25,00 en is een jaar geldig. Een kop koffie/thee voor de ouders is bij deze kosten inbegrepen. Of 1 mei als startdatum daadwerkelijk gaat lukken, hangt af van de coronaregels die dan gelden. Meer informatie: 06-23250826 of O.ettema@gmail.com

    Het is mogelijk om eerst een gratis proefles doen. Direct lid worden of meteen een strippenkaart aanschaffen kan natuurlijk ook. Vul je keuze in op onderstaand aanmeldformulier.

  • Aanmeldformulier