• Rheko reikt ieder jaar een prijs uit voor RHEKO-TOPPER. Ook afgelopen maand konden weer leden voorgedragen worden voor dit reuzencompliment. Het ging deze keer om leden die in 2022 iets bijzonders hebben gedaan en dat in twee categorieën: jeugd en volwassenen. Op 21 januari zijn de nieuwe TOPPERS bekend gemaakt en gehuldigd. De winnaars waren:

    Categorie volwassenen: Paula Jurriëns
    Een enthousiast lid die zich op allerlei fronten inzet. Voor de recreatiecommissie, tijdens corona met online activiteiten zoals een quiz en een bingo, maar ook na corona met themafeesten in de Korf. Doordat ze vanwege blessures zelf geen wedstrijden meer kan spelen is ze trainingen gaan geven aan Rheko 1 en 2 en Rheko 2 gaan coachen. Hierdoor is ze vanaf dit seizoen trainer/coach van Rheko 2.

    Categorie jeugd: Jet van den Borne
    Jet is actief bij kidsclub, en als hulptrainer de training van de F1. Dit naast haar eigen trainingen en wedstrijd. Jet is zelf een fanatieke korfbalster. Op zaterdag is ze bereid tot wissel staan bij andere teams en vaak supporter bij Rheko 1 en 2. Daarnaast maakt ze nog muziek bij het Rhedens fanfare Corps en danst ze bij de dansgarde van de Heiknuuters.