• Sponsor worden

  Ondanks dat de organisatie van Rheko draait op een grote groep vrijwilligers en de vereniging 300 leden heeft, blijven sponsoren noodzakelijk voor een financieel gezonde huishouding. De sponsorcommissie behartigt deze belangen voor Rheko, maar vooral ook voor haar sponsoren. Immers sponsoring is niet vanzelfsprekend en mag ook geen eenrichtingsverkeer zijn! Door sponsoring helpt u onder andere mee dat wekelijks meer dan 100 kinderen kunnen trainen en sporten en dat diverse seniorenteams iedere week actief kunnen zijn.

  Ook sponsor worden? Neem contact op met de sponsorcommissie. 

  Wie ons al sponsoren
  Hoofdsponsor:
  Pannekoekhuis Strijland, www.pannekoekhuisstrijland.nl

  Rheko shirt sponsoren:
  Rheko 1 – Pannekoekhuis Strijland
  Rheko 2 – Slaapspecialist Drempt
  Rheko 3 – Slaapspecialist Drempt
  Rheko 4 – Rusch Asfalt
  Rheko A1 – Imove
  Rheko B1 – Ami Kappers
  Rheko C1 – Pannekoekhuis Strijland
  Rheko D1 – Only Korfbal
  Rheko E1 –
  Rheko E2 – 
  Rheko F1 – van Wissing Optiek
  Rheko F2 – van Wissing Optiek

  Rheko bord sponsoren:
  Acoma, Ami kappers, Anne Bruger, Autorijschool Quickles Appeldoorn, Burgers Zoo, Sport- en Healthclub de Cirkel, Computer shop rheden, Dommelsch, Droomhuis, van Eijbergen, Elderman, Herwers, Kleine, De Markies, Meerdink Projecten, Only korfbal, Peelen Digit@@l Advies, Rhederoord, Roele, de Ruif, Slaap Drempt, Zadelhoff, Zeilmakers, Zorg voor vitaliteit, Ons Huis, Gebr Rijneveld,
  Rusch Asfalt, Dumphuis

 • Huur kantine of veld

  De kantine en het veld zijn niet altijd bezet ten behoeve van onze eigen sportactiviteiten. Daarom is het ook mogelijk om deze te huren voor een bijeenkomst of activiteit.

  Zo wordt de kantine bijvoorbeeld gebruikt door de lokale sjoelvereniging en houdt de vereniging van eigenaren van ‘het gele dorp’ hier hun ledenvergaderingen. Het veld wordt onder andere verhuurd aan een aantal initiatiefnemers die zich bezig houden met de gezondheid van ouderen, maar ook de March en Show Band repeteert er hun looppatronen.

  Meer informatie en reserveren
  Bart Libochant, tel. 06-24759257 of bestuur@rheko.nl

 • Speciale acties

  Wij organiseren diverse acties waarmee je Rheko kunt steunen.

  Sinterklaasactie
  In november krijgen alle Rheko leden bestellijsten voor de jaarlijkse Rheko Sinterklaasactie. Via deze bestellijsten verkopen we speculaastaart, chocolade figuren, speculaaspoppen en  jute zakjes. Het is de bedoeling dat iedereen met deze lijsten langs gaat bij opa’s en oma’s, tantes, kennissen, vrienden of vriendinnen, buren etc. Doel is om zoveel mogelijk opbrengsten te genereren. Ook als bedrijf kun je meedoen. Zo is het bijvoorbeeld leuk om je personeel met Sinterklaas te verrassen met een leuke jute zak.

  Inzamelen oud papier
  Rheko zamelt oud papier in. Dat brengt ons geld op. De gemeente subsidieert dit, omdat het veel scheelt bij het verbranden van restafval. Het inzamelen gebeurt met de kraak-perswagen. In de afvalwijzer van de gemeente staat wanneer het papier aan de weg gezet moet worden.

  Inzamelen kleine elektrische apparaten
  Rheko doet mee met een pilot van de gemeente Rheden om kleine elektrische apparaten in te zamelen. In deze apparaten zitten namelijk veel herbruikbare stoffen. Door deze in te zamelen komen ze niet bij het restafval en worden kostbare grondstoffen hergebruikt. Voor de elektrische apparaten krijgen we van de gemeente een klein bedrag per kilo.

  Inzamelen kleding
  Rheko zamelt kleding in voor Sam’s Kleding actie. Dit levert Rheko een klein bedrag per ingezamelde kilo op. De gebruikte kleding wordt verkocht en de opbrengst is voor Cordaid Mensen in Nood. Er staat een container op het terrein van Rheko, welke op afroep opgehaald en geleegd wordt. Ook mensen die geen lid zijn van Rheko mogen hun kledingzakken inleveren. Liefst op maandagochtend, omdat er dan in principe iemand aanwezig is.

  NL Doet
  Er is altijd wel iets te verbeteren op het terrein van Rheko. Zo hebben we vorig jaar de houten ombouw van onze opslagruimte opgeknapt. Zo kunnen we met behulp van de subsidie van NL Doet onze korfballocatie nog netter houden. Voor 2021 zijn we aan het kijken welk project we zullen gaan doen. Natuurlijk is hulp altijd welkom als we weer aan de slag gaan!

  Meer informatie
  Bart Libochant, tel. 06-24759257 of bestuur@rheko.nl