• Lid worden

  Je aanmelden als lid van Rheko kan via onderstaand aanmeldformulier, maar lees eerst deze tekst even door:

  Lidmaatschapsregels

  • Een lidmaatschap wordt altijd aangegaan voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni (lidmaatschapsjaar). Maar als u bijvoorbeeld in november lid wordt, dan loopt het huidige seizoen van november tot en met 30 juni.
  • Opzeggen kan alleen schriftelijk vóór 31 mei van het lidmaatschapsjaar bij de ledenadministratie. Zonder schriftelijke opzegging vóór 31 mei van het lidmaatschapsjaar, wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.
  • Je betaalt contributie. Dit moet per maand, bij voorkeur via automatische incasso.
  • Geef wijzigingen in uw adres of andere gegevens altijd door aan de ledenadministratie. Als u vragen heeft over het lidmaatschap kunt u ook altijd bij het secretariaat terecht. Wijzigingen van spelend lid naar niet-spelend lid of donateur kunnen alleen aan het einde van een lidmaatschapsjaar plaatsvinden. Wijzigingen van niet-spelend lid naar spelend lid of recreant kunnen gedurende het gehele lidmaatschapjaar plaatsvinden. De contributie wordt herberekend vanaf de maand volgend op de maand waarin de wijziging heeft plaatsgevonden.

  Privacy

  • Rheko verwerkt jouw gegevens in een bestand, dat ook aan de korfbalbond (KNKV) wordt verstrekt. Binnen Rheko wordt de ledenlijst bovendien door verschillende commissies gebruikt. Er worden echter geen persoonlijke gegevens verstrekt aan derden (bedrijven en/of instellingen).
 • Aanmeldformulier lid

  Voornaam
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Geboorteplaats
  Straatnaam
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats
  Telefoonnummer
  Mobielnummer
  Email
  Herhaal email
  Iban
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!